Sunday, September 26, 2010

TUJUH BULAN di bumi Welly~

Haih, da lebih setaun x update blog neh..
idea pun mcm haroom je..
xpe la, try slow2..
masa cepat giler berlari mcm usain bolt
sedar2 da dekat 8 bulan mattop menetap di NZ neh..
so ape yg mattop da buat 8 bulan kat sini?? jom usha snapshot cket~


memanjat piramid kat tgh2 bndr welly


tunggang biawak


amik gmbr x senonoh kat harbour..


kembara padang pasir


lumba haram


jadi bomoh time match rugby


sign contract ngan wellington legends


blajar masak.. fail sngguh


menang english premiere league


men bunga api


jadi artis


jadi tok mudim..

aih.. not bad la kerajaan hantar mattop suh jd cikgu,
mattop jadi menda lain lak..
mcm2 jgk la experience kat bumi nz neh~
tu je la, hope this is a good start~



next time uplod faces2 lak kot.. weehuu
chow.. top tip top 

13 comments:

  1. xleh blah sign cntract welli lgnds dgn bomoh tgk AB haha

    ReplyDelete
  2. lumba haram tue macam keharaman dia kat lain jerr...haha :p

    ReplyDelete
  3. nak tanya jugak. kenapa header tu senget? boo wawan! :P

    ReplyDelete
  4. kak ir : haha, hot stuff
    nico : kat mne tu, tnjuk cket.. haha
    anon : ingt mattop xtau ni neddy? haha

    ReplyDelete
  5. berbaloi gomen hantaq hang.inilah produk MoE. =P

    ReplyDelete
  6. Sytle-style...moga2 meletop-letop di masa hadapan...(meh sedola tukang puji neyh)

    ReplyDelete
  7. att : haha, tu je la modal ak.. jem btol
    zack : saya peminat setia anda.. i mean blog anda.. wakaka
    anon : no akaun please~ XD

    ReplyDelete
  8. hahahahaha...
    kalau peminat setia, sila klik nuffnang saya..hihihi

    ReplyDelete